Van Beek Bouw

Restauratie

Monumentale bouwwerken verdienen allereerst, net als elk ander waardevol object, goed onderhoud.
Een kundig beheer en onderhoud kan een eventuele (ingrijpende) restauratie uitstellen. En het kan de monumentale waarden behouden.
Door tijdig en vakkundig onderhoudswerkzaamheden uit te voeren kan een monument in een goede conditie blijven en verzekerd zijn van een lange levensduur.
 
Goed restaureren betekent het oude volledig behouden en repareren, en de elementen die verloren gingen in de oude stijl reconstrueren.
Restauratiewerk vraagt gedegen kennis van oude bouwtechnieken en materialen met de inzet van in restauratie gespecialiseerde vakmensen.
Van Beek Bouw heeft hiervoor de mensen en kennis in huis om een oud of monumentaal pand in ere te herstellen.
Hierin hebben we al tal van jaren een ruime ervaring met grachtenpanden, boerderijen en diverse monumentale panden.
 
Onze liefde voor het vak is nergens zo prominent aanwezig als bij restauratieprojecten en halen hiervoor alles uit de kast.
Met onze eigen machinale houtbewerking zijn wij in staat om alle objecten van gebouwen en panden te renoveren of te restaureren in de originele staat met oorspronkelijke materialen.
Tevens is het voordeel voor u dat we snel op een probleem kunnen in springen, en van geen andere partijen afhankelijk zijn zodat onze vakmensen het op de bouw vakkundig kunnen afwerken.