Van Beek Bouw

Bouwbegeleiding verdient zichzelf terug

Wij zorgen dat al uw wensen duidelijk omschreven en opgenomen worden in de offerte van de aannemer. Hierdoor wordt u tijdens de bouw niet met allerlei (onterechte) meer-werken geconfronteerd. Verder zoeken wij uit waar u mogelijk kosten kunt besparen. Tevens kunnen wij voor u controleren of alles op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Een hoogwaardige uitvoering zorgt voor een meerwaarde van uw woning. Wij regelen al die lastige details voor u die bij het bouwen horen en leiden u probleemloos naar de oplevering. Dat alles tegen zo laag mogelijke kosten en met zo hoog mogelijke kwaliteit. Hierdoor besparen wij u tijd, kosten en ergernis.

Begeleiding op maat

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u kiezen voor de begeleiding die bij u past. U kunt kiezen voor begeleiding bij een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor complete bouwbegeleiding. Wij kunnen voor u werken op uurtarief. Wanneer u het prettiger vindt een vaste prijs af te spreken voor de werkzaamheden die u ons wilt laten.

Jarenlange ervaring

Dankzij een jarenlange ervaring bij aannemers in de particuliere sector, weten wij als geen ander wat belangrijk voor u is. Wij overleggen met de aannemer op gelijk niveau en weten welke belangrijke afspraken er gemaakt moeten worden. Wij doen dit geheel onafhankelijk.